снимки  Ние, независимите народни представители и четирима от общинските съветници

...
снимки  Ние, независимите народни представители и четирима от общинските съветници
Коментари Харесай

Дренчев и изгонените от Възраждане правят нова партия

снимки  

" Ние, самостоятелните народни представители и четирима от общинските съветници взехме решение да стартираме работата по нова политическа организация ", съобщи депутатът Николай Дренчев пред публицисти в Народното събрание. По думите му се чакат нови избори и те да не трансформират значително конфигурацията в Народното събрание. На България е нужна нова политическа организация, нова опция, уточни той, написа tribune.bg.

Това, което виждаме е нуждата от една нова патриотична групировка, която обаче е с човешко лице, добави той и посочи, че най-вероятно ще се явят на първите избори, които предстоят, само че те не са основни и значими за тях. Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Към момента участниците в плана са четирима самостоятелни общински съветници -  Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима самостоятелни народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев.

Припомняме, че през февруари след избора на ръководител на Столичния общински съвет четирима общинските съветници бяха изключени от „ Възраждане “. След това парламентарната група на „ Възраждане “ изключи и трима депутати, тъй като от софийската организация на партията желаеха политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители в листата за общински съветници в София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР